Bătaie în peluza lui "U". "Unora le-au scos dinţii, altora le-au spart nasul"

Bătaie în peluza lui
La întâlnirea cu Dinamo, suporterii Universităţii s-au bătut între ei. În timpul meciului, dar mai ales după.

În timpul meciului "U" Cluj - Dinamo Bucureşti, încheiat  2-3, peluza fanilor Universităţii s-a aprins. A fost împărţită în două: simpatizanţi ai grupării dinamoviste, pe de o parte, şi cei care sunt împotriva acestei prietenii, pe de altă parte. La un moment dat, în timpul reprizei a doua, a izbucnit un conflict între cele două tabere. Fanii apropiaţi lui Dinamo au încercat să îşi arate simpatia pentru "câinii roşii", dar au fost acoperiţi de restul galeriei.

Surse ZIUA de CLUJ afirmă că, la finalul partidei, lucrurile au degenerat. Grupul simpatizanţilor echipei bucureştene a făcut mai multe victime în rândul celor care nu sunt de acord cu înfrăţirea între cele două galerii.

Un suporter al "şepcilor roşii" a confirmat aceste întâmplări: "Da, am fost lovit de un asa zis "U"-ist. Nu i-am lăsat să latre ce vor ei. Am o mică zgârietură de la rama ochelarilor. Totul e ok!"

"Cei dezbrăcaţi merg în deplasări la Dinamo. La unii le-a scos dinţii, la alţii le-a spart nasul la finalul meciului în peluză şi nu a intervenit nimeni. Cam vreo zece suporteri au avut de suferit. Mi-au zis mai mulţi şi am văzut şi eu", este mărturia unui alt fan al Universităţii Cluj. 

“Trebuie să terminăm cu frăţia cu Dinamo. Noi cei vechi nu suntem de acord”, este de părere un susţinător mai vechi al "alb - negrilor".

Galeriile echipelor Universitatea Cluj şi Dinamo sunt înfrăţite de mai mult timp. Probleme între fanii "şepcilor roşii" au existat şi la meciul din campionatul trecut al celor două echipe. Atunci, o parte dintre fanii cu vechi state, poziţionaţi la tribuna a doua, au scandat împotriva dinamoviştilor, iar câţiva ultraşi de la peluză au venit să-i "sancţioneze".

Etichete
Comenteaza