Bavcevic, după derby-ul Transilvaniei: "Am găsit ritmul, însă mai putem să ne creştem jocul". Perisic: "Nu ne puteam aştepta să învingem "U" Mobitelco aici"

Bavcevic, după derby-ul Transilvaniei:
Atât Miodrag Perisic, antrenorul lui CSU Sibiu, cât şi Niksa Bavcevic, tehnicianul celor de la "U" Mobitelco, respectiv baschetbalistul Sean Barnette, de la formaţia clujeană, au subliniat superioritatea dovedită de echipa gazdă în primul sfert, când a luat un avans de 23 de puncte.

"Cred că am făcut un meci foarte bun şi am văzut că şi publicul a perceput la fel, am văzut oameni foarte satisfăcuţi la finalul meciului. Cred că avem două recorduri, în primul rând eficienţa noastră, care a avut un indice de 119, un prag greu de realizat, iar apoi am avut 28 de pase decisive. Aşadar, am jucat în echipă, am avut de asemenea 40 de recuperări! A fost o victorie a jocului de echipă, am jucat excelent 35 de minute, cu excepţia primelor cinci minute din sfertul secund, când am jucat individual, dar curând ne-am revenit", a specificat Niksa Bavcevic, antrenorul "U" Mobitelco, citat de site-ul oficial al echipei clujene.

"Cred că ne-am găsit ritmul, avem un şir de trei-patru meciuri bune, însă cred că mai putem să ne creştem jocul. (...)", a adăugat Bavcevic.

 

"Cred că am avut cele mai bune zece minute de când am venit în România. Am pornit bine încă din start, antrenorul nostru ne-a cerut să punem de la început mare presiune pe Gruev, să jucăm foarte fizic. A fost un efort de echipă, toată lumea a jucat bine, trup şi suflet, antrenorul zicea după meci ca am avut 119 la eficienta, ceea ce e excelent", a transmis şi baschetbalistul Sean Barnette, de la "U" Mobitelco.

Barnette a reuşit 10 puncte, 10 recuperări, 2 puncte decisive şi 2 intercepţii în partida dintre "U" Mobitelco şi CSU Sibiu.

 

 

"Primul sfert a făcut diferenţa, însă noi am avut trei jucători care au intrat pe teren accidentaţi după meciul cu Rovinari. Am reuşit să facem un singur antrenament împreună, însă aceasta nu este o scuza pentru un meci atât de slab. Obiectivul nostru este să câştigăm meciurile ceva mai uşoare, când am venit aveam trei victorii, acum stăm ceva mai bine. Avem ceva şanse să revenim, însă nu ne puteam aştepta să învingem U Mobitelco aici şi să revenim în zona de play-off. Şansele noastre sunt să câştigăm meciurile mai uşoare. U Mobitelco vine după seria de meciuri buna cu Oradea şi se pare că şi-au găsit ritmul, după mai multe luni de căutari", a precizat Miodrag Perisic, antrenorul celor de la CSU Sibiu.

 

Comenteaza