Bavcevic revine la Cluj, ca adversar

Bavcevic revine la Cluj, ca adversar
Niksa Bavcevic a fost numit în funcţia de antrenor principal al BC Steaua Bucureşti, iar primul său joc oficial va fi luni, tocmai la Cluj, împotriva „U” BT Mobitelco.

Bavcevic s-a despărţit de echipa „studenţilor" în această vară, după ce pierdut calificarea în sferturile Ligii Naţionale, contra CSM Oradea, terminând campionatul pe locul 7. Totuşi, Bavcevic are meritul de a fi dus gruparea condusă de Mircea Cristescu până în finala Cupei României, pierdută, însă, în compania celor de la Gaz Metan Mediaş.

Conform Mediafax, tehnicianul croat a lucrat în acest sezon cu Steaua CSM EximBank la nivel de juniori, coordonând proiectul Centrului de Excelenţă.

El se va afla pentru a doua oară în funcţia de antrenor principal al steliştilor, după ce i-a condus pe aceştia în sezonul 2010-2011 către locul trei în campionat şi finala Cupei României. Antrenorul în vârstă de 57 de ani a mai pregătit în cariera sa echipe din Belgia, Croaţia, Italia sau Rusia şi are 69 de meciuri antrenate în cupele europene (Euroligă, EuroCup sau Euro Challenge).

 

Etichete
Comenteaza