BC Timişoara învinge Asesoft, câştigă medalia de bronz în Cupa României

BC Timişoara învinge Asesoft, câştigă medalia de bronz în Cupa României
BC Timişoara câştigă medalia de bronz în Cupa României, a dispus de Asesoft Ploieşti la doar câteva puncte diferenţă.

BC Timişoara a învins Asesoft la şapte puncte diferenţă în finala mică a Final Four, 100-93, şi îşi adjudecă astfel medalia de bronz a Cupei României. Cele două grupări se confruntă şi peste o săptămână, în play off-ul campionatului.

Finala mare, între "U" Mobitelco şi Gaz Metan Mediaş, este programată să înceapă peste puţine momente. Rămâneţi pe ziuadecj.ro ca să aflaţi dacă clujenii sunt câştigătorii Cupei României.

UPDATE

Ionuţ Georgescu, preşedintele Asesoft Ploieşti, le cere scuze fanilor după înfrângere. "După înfrângerea din semifinala cu Cluj practic final four-ul s-a terminat pentru noi", a spus el după meci. "m jucat şi acest meci cât am putut de serios în condiţiile date, pentru că Timişoara e echipă valoroasă şi o întâlnim şi în play off. Se pare că suntem interzişi la Cupă de patru ani încoace. Sperăm să ne revanşăm în play off. Ne cerem scuze în faţa celor care ne-au susţinut dar vom strânge rîndurile şi vom încerca să le oferim la final de sezon titlul de campioană naţională".

"A fost o victorie amară" spune de cealaltă parte Bogdan Popescu, de la BC Timişoara. "Noi ne-am dorit foarte mult să jucăm finala, să o şi câştigăm. Locul 3 e îmbucurător, dar rămâne durerea în suflet, pentru că nu am câştigat un trofeu în doi ani de când sunt aici".

 

Etichete
Comenteaza