Video Berto, nerăbdător să joace alături de "studenți": "Sunt foarte fericit la Cluj. Dacă suntem uniți putem avea rezultate bune"

Berto, nerăbdător să joace alături de "studenți": "Sunt foarte fericit la Cluj. Dacă suntem uniți putem avea rezultate bune"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Portughezul în vârstă de 28 de ani s-a alăturat Universității Cluj la începutul lunii iulie.

Crescut de Benfica, Berto a avut până acum o carieră care l-a dus în Anglia, Polonia și China, iar de aproximativ două săptămâni a devenit "student" cu acte în regulă. Incomodat de o accidentare, portughezul nu a putut să fie alături de colegi pe teren, însă e nerăbdător să îmbrace tricoul alb-negru.

"Totul este bine, condiția mea s-a îmbunătățit mult. Staff-ul m-a ajutat foarte mult. Am avut o mică accidentare, dar m-am recuperat foarte bine. Dacă totul va fi bine, la începutul săptămânii pot relua antrenamentele cu echipa. Sunt foarte fericit la Cluj, familia mea este încântată.

Sunt nerăbdător să intru pe teren și să ajut echipa. Am discutat cu directorul, cu președintele și mi-au vorbit frumos despre acest proiect. De asemenea, am vorbit cu antrenorul, care mi-a inspirat încredere. Sunt aici pentru a ajuta echipa.

Băieții m-au primit foarte bine, toată lumea a fost prietenoasă. Și eu am energie pozitivă, sunt prietenos. Îmi doresc tot ce este mai bun pentru mine, pentru colegi, pentru suporteri. Dacă suntem uniți putem avea rezultate bune", a declarat portughezul.

Comenteaza