Bilete la DERBY-ul Clujului: CFR și ”U” joacă duminică / Propunerea clubului din Gruia pentru biletele din peluza oaspeților

Bilete la DERBY-ul Clujului: CFR și ”U” joacă duminică / Propunerea clubului din Gruia pentru biletele din peluza oaspeților
| Foto: CFR Cluj Facebook

Primul episod al sezonului din ”Derby-ul Clujului” se va juca duminică, 4 august, de la 22:00, pe Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Gruia. 

Prima înfruntare dintre cele două rivale din oraș, CFR și Universitatea, va avea loc la începutul lunii august. Programat inițial pe terenul "studenților", jocul se va disputa pe cel al "feroviarilor", din cauza festivalului Untold.

"Liga Profesionistă de Fotbal a decis inversarea turului cu returul partidei Universitatea Cluj – CFR Cluj, progamat în etapa a 4-a. S-a luat în considerare că imposibilitatea disputării jocului programat inițial (Universitatea Cluj – CFR Cluj) pe Cluj Arena este una obiectivă și insurmontabilă, întrucât aceasta a intervenit independent de voința clubului gazdă (Universitatea Cluj), iar cele patru zile consecutive în care urmează a se desfășura festivalul Untold (8 – 11 August) nu pot suporta nicio modificare.

Soluția inversării etapei din tur cu cea din returul sezonului regulat este conformă și cu dispozițiile art. 12.42 din ROAF, din moment ce modificările au loc în aceiași fază a competiției (sezonul regulat), iar această măsură, în contextul acordului exprimat de toate părțile implicate, satisface interesul general al LPF, respectiv acela al desfășurării competiției", a transmis LPF cu privire la partida de duminică, 4 august.

CFR Cluj a anunțat că a pus în vânzare biletele biletele pentru partida cu Universitatea Cluj, dar că a făcut o propunere Șepcilor Roșii în ce privește vânzarea biletelor oaspeților. Miercuri și joi, în intervalul 12:00-17:00, abonații CFR-ului vor putea cumpăra, cu prioritate, bilete pentru meciul cu ”U” Cluj de duminică. Aceștia pot intra pe baza cardurilor la meci, dar vor putea achiziționa în avans tichete pentru cei apropiați. Începând de vineri, 2 august, toți suporterii CFRiști vor putea cumpăra bilete la derby de la casele de bilete.

Programul caselor de bilete din Gruia:
VINERI (2 AUGUST) - 12:00 - 17:00
SÂMBĂTĂ (3 AUGUST) - 11:00 - 15:00
DUMINICĂ (ZIUA MECIULUI) - 14:00 - 22:00

”Întrucât conducerea clubului ”U” Cluj ne-a asigurat că va face toate diligențele necesare pentru ca suporterii noștri să poată primi, la meciul de pe Cluj Arena, locuri din inelul superior al peluzei oaspete, clubul nostru le-a propus astăzi, printr-o adresă, ca biletele în peluza oaspeților, dar și, suplimentar, tichetele din cele patru sectoare din Tribuna 2, situate înspre galeria clubului U Cluj, să fie vândute în mod direct propriilor fani la Cluj Arena. De îndată ce conducerea clubului oaspete va oferi un răspuns adresei noastre, vom începe procedurile pentru ca aceștia să intre în posesia biletelor”, a transmis clubul CFR Cluj. 

Comenteaza