Bilete la pachet pentru meciurile "U" - Sportul şi "U" - CFR

Bilete la pachet pentru meciurile
Pentru a atrage cât mai mulţi spectatori la meciul cu Sportul Studenţesc, oficialii Universităţii vând la pachet biletele pentru meciurile cu studenţii bucureşteni şi cu CFR Cluj.

FC Universitatea Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că, începând cu data de 2 mai, va scoate la vânzare, la pachet, biletele pentru meciurile cu Sportul Studenţesc, din 5 mai, şi cu CFR Cluj.

"Deoarece meciurile se dispută la distanţă de numai câteva zile, clubul nostru a pregătit o ofertă specială pentru suporteri, cu tichete la pachet pentru ambele partide! Pensionarii, studenţii şi elevii beneficiază de 50% reducere în peluze şi la tribuna II, dar numai în cazul în care achiziţionează bilete separat la cele două meciuri", se precizează în comunicatul clubului.

Cel mai ieftin pachet de bilete pentru cele două meciuri costă 33 de lei (la peluze), iar cel mai scump 330 de lei, la VVIP. Vezi toate preţurile AICI.

Liga Profesionistă de Fotbal nu a stabilit încă data în care se va disputa derby-ul Clujului, dar etapa a 31-a a Ligii I va avea loc în 8-10 mai.

Comenteaza