Bilete on-line la meciurile Universităţii

Bilete on-line la meciurile Universităţii
Aşa cum ZIUA de CLUJ anunţa în ediţia de ieri, Universitatea a semnat un parteneriat cu Eventim pentru vânzarea biletelor la meciurile echipei de pe teren propriu. Fanii au acum ocazia să-şi procure tichetele de intrare şi on-line, urmând să le ridice de la magazinele partenere sau de la casieriile Cluj Arena. Eventim propune şi mai multe puncte de vânzare în Cluj-Napoca, dar şi în majoritatea oraşelor din ţară.

Astfel, primul meci la care suporterii lui „U" pot să-şi cumpere tichete on-line sau prin magazinele partenere Eventim este cel cu Concordia Chiajna de luni, ora 19:00. Preţurile pentru acest joc variază între doi lei la peluză şi 25 de lei la tribuna I. Pentru un bilet la zonele VIP, doritorii trebuie să scoată din buzunar între 50 şi 200 de lei, în funcţie de etaj. Lista completă a punctelor de vânzare Eventim poate fi consultată pe universitateacluj.ro sau pe site-ul oficial al companiei.

Partida dintre „U" Cluj şi Concordia Chiajna se va disputa luni, de la ora 19:00, în direct la Digisport şi live-text pe ziuadecj.ro.

 

Etichete
Comenteaza