Bilete "piperate" la CFR Cluj - Lazio Roma. Sunt disponibile online

Bilete "piperate" la  CFR Cluj - Lazio Roma. Sunt disponibile online

CFR Cluj începe aventura grupelor Europa League pe teren propriu, într-un meci de gală în compania italienilor de la Lazio Roma. 

După ce au ratat prezența în grupele Champions League, CFR Cluj trebuie să se mulțumească doar cu Europa League, însă conducătorii clubului încearcă să profite la maximum de prezența în competiție și au pus în vânzare online bilete la prețuri destul de piperate.

"Echipa lui Dan Petrescu a spulberat cu 5-0 FC Voluntari în etapa trecută și pare mai pregătită ca niciodată să mai producă încă o surpriză. După ce a eliminat 3 echipe în drumul spre grupele UEFA Europa League, clujenii sunt hotărâți să câștige", transmite echipa de fotbal clujeană. 

CFR va juca joi, 19 septembrie 2019, de la ora 19:55, împotriva celor de la Lazio Roma. Cel mai ieftin bilet este la peluză și costă 85 de lei. Fanii care își doresc un tichet la Tribuna 1 sau 2 sunt nevoiți să scoată din buzunar 150 de lei, iar biletele VIP ajung la 450 - 600 de lei. 

Celelalte două jocuri de acasă vor avea loc în etapele a patra și a șasea, de la aceeași oră, cu Rennes la 7 noiembrie și cu Celtic Glasgow la 12 decembrie. În schimb, partidele ardelenilor din deplasare au fost programate de la ora 22:00.

Comenteaza