Biletele pentru România All Stars vs. Galatasaray Legends pot fi cumpărate de azi și de la stadion

Biletele pentru România All Stars vs. Galatasaray Legends pot fi cumpărate de azi și de la stadion
| Foto: Sports Festival

Tichetele în format fizic pentru meciul demonstrativ din cadrul Sports Festival 2023 au fost puse în vânzare la Cluj Arena.

Duelul dintre România All Stars și Galatasaray Legends ține capul de afiș al celui mai mare eveniment din țara noastră dedicat sportului. Nume importante ale fotbalului mondial se vor duela pe Cluj Arena într-un joc ce îi va avea în prim-plan pe Gică Hagi și Gică Popescu.

Cei care nu și-au achizionat încă biletele pentru partida demonstrativă le vor putea cumpăra începând de azi și de la casa de bilete a stadionului.

"Începând de astăzi și până în ziua meciului, poți să îți cumperi bilet în format fizic la demonstrativul anului în fotbal: România All Stars vs. Galatasaray Legends.

Vino la casa de bilete de la Cluj Arena - Info Point-ul Sports Festival și ia-ți bilet pentru a-i revedea în teren pe: Hagi, Popescu, Ilie, Mutu și mulți alții", transmit organizatorii Sports Festival.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza