Biletele se preschimbă şi azi. Câţi fani sunt aşteptaţi la meci

Biletele se preschimbă şi azi. Câţi fani sunt aşteptaţi la meci
Clubul Universitatea a decis că suporterii care nu au apucat să-şi preschimbe biletele de la meciul din 8 mai pot să facă acest lucru şi azi, până la ora meciului.

Ieri, până la orele serii, s-au vândut peste 6.000 de bilete strict pentru jocul de azi, iar alţi 5.000 de spectatorii le-au schimbat pe cele vechi, de la jocul din 8 mai. Meciul dintre "U" şi CFR e programat la ora 21:30 pe Cluj Arena.

"Vom juca cu 30.000 de fani în tribune şi vom învinge", anunţa Claudiu Niculescu, antrenorul lui "U", imediat după meciul de marţi, cu Voinţa Sibiu. Până ieri, la orele serii, aproximativ 11.000 de fani îşi anunţaseră deja prezenţa la jocul din această seară, iar gazdele se aşteaptă ca azi, până la ora jocului, să emită încă 10.000-13.000 de bilete. Cei care au fost prezenţi la partida de săptămâna trecută pot intra gratuit la jocul de azi, dar numai dacă se prezintă cu biletul vechi la casele de la Cluj Arena. Pentru cei care nu mai au tichetele vechi sau nu au ajuns la partida din 8 mai, oficialii lui "U" au stabilit preţuri care variază între 5 şi 15 lei, în funcţie de zona stadionului. Partida dintre Universitatea şi CFR se va juca în această seară, de la ora 21:30, în direct pe Digi Sport şi live-text pe ziuadecj.ro.

(D.S.)

 

Comenteaza