Bjelanovic: La stadionul din Gruia poţi veni cu familia fără frica incidentelor

Bjelanovic: La stadionul din Gruia poţi veni cu familia fără frica incidentelor
Atacantul campioanei CFR Cluj, Saşa Bjelanovic, spune într-un interviu pentru site-ul oficial al echipei că îi place atmosfera de pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, “genul de stadion unde poţi merge liniştit cu familia”.


"Atmosfera de pe „Dr. Constantin Rădulescu" îmi aminteşte de Genoa sau Sampdoria, unde publicul este foarte cald şi aproape de echipă. Este genul de stadion unde poţi merge liniştit cu familia, să te relaxezi şi chiar să te laşi prins în cântecele de susţinere ale galeriei, fără frica incidentelor”, a spus Bjelanovic pentru site-ul campioanei.

Întrebat dacă este mulţumit de startul echipei în acest sezon, Bjelanovic a precizat că CFR Cluj “are potenţial” , dar că “încă suntem la început de drum, trebuie răbdare pentru a apărea şi rezultatele”.


Saşa Bjelanovic a ajuns la CFR Cluj în această vară, transferat de la echipa italiană Vicenza. Atacantul a fost titular în toate partidele disputate de CFR în acest sezon şi a reuşit să marcheze un gol, în meciul dintre FC TImişoara şi CFR Cluj, încheiat la scorul 3-2.
Comenteaza