Boc, după demisia lui Sabău de la "U": "Îi mulțumesc că a venit când a fost cel mai greu pentru noi''

Boc, după demisia lui Sabău de la "U": "Îi mulțumesc că a venit când a fost cel mai greu pentru noi''
| Foto: arhiva personala

 Ioan Ovidiu Sabău a anunțat marți în cadrul unei conferințe de presă, că nu va mai deține funcția de antrenor al Universităţii Cluj Napoca.

"Decizia unilaterală a lui Ovidiu Sabău nu o pot comenta, decât să o accept, pentru că e una personală. Este un om dedicat, nu ar face nimic rău acestui club, pur și simplu are nevoie de o ieșire din priză. Eu l-am invitat să rămână în colaborare, într-o formă sau alta. Îi mulțumesc că a venit când a fost cel mai greu pentru noi, a reușit să ne menținem obiectivul nostru de a rămâne în Liga Națională. Mergem mai departe. Clubul, echipa au stabilitate.", a declarat Boc, la ZIUA LIVE. 

„Ioan Ovidiu Sabău a anunţat, astăzi, că se retrage din funcţia de antrenor principal al Universităţii Cluj. Tehnicianul ar putea continua colaborarea cu FC Universitatea Cluj ca antrenor al echipei secunde, unde ar asigura tranziţia juniorilor spre prima echipă. Îi mulţumim lui Ioan Ovidiu Sabău pentru munca depusă pe banca Universităţii şi pentru rezultatele obţinute în această perioadă!“, au scris clujenii pe pagina de Facebook a clubului.

În cele 21 de partide în care a stat pe banca Universității Cluj, în acest sezon, Sabău a înregistrat 11 victorii, 4 egaluri și 6 înfrângeri, golaveraj: 30-29.

Comenteaza