Video Boc îi îndeamnă pe clujeni să fie alături de "U" la jocul contra Chindiei: "Cu mic, cu mare toată lumea pe stadion sâmbătă"

Boc îi îndeamnă pe clujeni să fie alături de "U" la jocul contra Chindiei: "Cu mic, cu mare toată lumea pe stadion sâmbătă"
| Foto: facebook.com/EmilBoc

Primarul speră la o asistență cât mai mare la partida dintre "studenți" și trupa din Târgoviște, ultima a sezonului pe Cluj Arena.

Elevii lui Ioan Ovidiu Sabău vor juca în fața proprilor fani, într-un meci care poate consemna menținerea în Superligă și, implicit, îndeplinirea principalului obiectiv al clubului. Emil Boc speră că fanii vor fi alături de echipă sâmbătă și îi îndeamnă să vină pe Cluj Arena pentru ai susține pe Chipciu&Co.

"Sâmbătă seară e cel mai important meci din finalul campionatului. Bătălia care urmează e cea mai importantă.

Cu mic, cu mare toată lumea pe stadion sâmbătă. Trebuie să îi susținem pe băieți pentru a aduce trei puncte și a încheia definitiv capitoul menținerii în prima ligă.

Sunt convins că băieții vor dat totul și vor aduce bucurie clujenilor. Vom câștiga și vom sărbători în alb și negru îndeplinirea obiectivului", a spus primarul la ZIUA Live.

Partida dintre Universitatea Cluj și Chindia Târgoviște a fost programată sâmbătă, 13 mai, de la 19:00.

Comenteaza