Video Boc, impresionat de atmosfera de la "U" Cluj - Dinamo. Ce spune primarul despre ultima etapă din play-out

Boc, impresionat de atmosfera de la "U" Cluj - Dinamo. Ce spune primarul despre ultima etapă din play-out
| Foto: ZIUA de Cluj

Edilul a fost prezent pe stadion la ultimul meci al "studenților" pe teren propriu în actuala stagiune.

Chiar dacă și-ar fi dorit toate cele 3 puncte la meciul dintre Universitatea Cluj și Dinamo, Emil Boc s-a declarat mulțumit și cu o remiză, dar a ținut să remarce atmosfera superbă de pe stadion. Mai mult, primarul a anunțat că își dorește o victorie la Voluntari, care să îi trimită pe elevii lui Ioan Ovidiu Sabău în barajul pentru UEFA Conference League.

"Noi, matematic eram salvați și înaintea meciului cu Dinamo. Am fost la meci, a fost spectaculos. Mă bucur că am reușit să egalăm, chiar dacă am făcut-o în prelungiri. A fost un meci frumos, o atmosferă superbă.

Au fost mulți suporteri de la Dinamo. Au arătat că sunt alături de echipă și la bine și la greu. Îmi pare rău că nu am reușit să luăm 3 puncte. Mi-aș dori să ne luăm revanșa pentru faptul că nu am intrat în play-off.

De Voluntari ne-am lovit cel mai mult. Am făcut egal când trebuia să câștigăm și să mergem în play-off, dar asta e viața. E important că această echipă se menține în grafic. Sper într-un rezultat bun la Voluntari, care să ne ducă la baraj. Suntem pe traiectoria corectă", a declarat primarul la ZIUA Live.

Comenteaza