Boc: ''În sport trebuie să știi să și pierzi. Îl felicit pe Dan Petrescu pentru că și-a recunoscut greșeala" / Laude pentru Sports Festival

Boc: ''În sport trebuie să știi să și pierzi. Îl felicit pe Dan Petrescu pentru că și-a recunoscut greșeala" / Laude pentru Sports Festival
| Foto: facebook.com/cfr1907

Primarul Emil Boc a vorbit despre cele două conflicte iscate la meciurile CFR-ului.

"Am urmărit ce s-a întâmplat la ultimele două meciuri ale CFR-ului și pot spune că mi-a plăcut ce-am văzut. Pornind de la atitudinea lui Dan Petrescu de după partida cu Farul și până la meciul de baraj de aseară cu FCU Craiova. În sport trebuie să știi să și pierzi. Îl felicit pe Dan Petrescu pentru că a recunoscut că a greșit și și-a cerut scuze față de colegul lui din generația de aur, Gică Hagi. Așa este normal, într-o lume civilizată. Fiecare mai avem momente de nervi, de rătăcire, dar important e să realizezi când greșești și să-ți strângi mâinile cu adversarul. Nu mi-a plăcut deloc reacția oltenilor în meciul de aseară. Craiova ar trebui să se uite în propria ogradă înainte de a acuza. Jucătorul lor trebuia să-și cenzureze intervenția, știind că mai are un galben”, a declarat Boc, la ZIUA LIVE.

CFR Cluj a învins-o pe teren propriu pe U Craiova 1948, scor 1-0, în barajul pentru ultimul loc în preliminariile UEFA Europa Conference League. Arbitrajul lui Kovacs i-a înfuriat pe olteni, care au vrut să iasă de pe teren. 

Echipele care vor reprezenta România în Europa sunt Farul Constanța, FCSB, Sepsi Sfântu Gheorghe și CFR Cluj. Trupa lui Dan Petrescu va începe campania de calificare din al doilea tur preliminar.

"Sportul trebuie să unească, nu să dezbine. Uitați-vă ce s-a reușit cu acest Sports Festival! O atmosferă fabuloasă a fost aseară în Parcul Central. Au venit mult mai mulți oameni decât în anii precedenți, chiar și din afara județului. Suprapunerea cu Ziua Copilului a fost una mai mult decât fericită. Am simțit cu adevărat că trăiesc într-un oraș european”, a mai spus primarul.

Cea de-a patra ediție SPORTS FESTIVAL aduce la Cluj-Napoca, în 1 – 4 iunie, inițiere în peste 25 de sporturi, provocare pe traseul Survivor România, super campioni față în față cu fanii, la Sports Talks, un masterclass dedicat profesioniștilor, crosul Supereroilor, competiții, parada cluburilor sportive, demonstrativul de fotbal al anului, All Stars Romania vs. Galatasaray Legends, concerte și multă distracție! Timp de patru zile, toți cei pasionați de mișcare vor putea descoperi un întreg univers al sportului, cu acces liber la toate activitățile de inițiere, la demonstrațiile sportive și în zona de fun & chill.

loading...
Comenteaza