Boc, la REALITATEA TV Cluj: "M-am asigurat de la patronul lui "U" că nu va lăsa echipa să moară" VIDEO

Boc, la REALITATEA TV Cluj:
Primarul Emil Boc a precizat, la REALITATEA TV Cluj, că a primit asigurări din partea patronului echipei de fotbal Universitatea Cluj, Florian Walter, că "nu va lăsa echipa să moară" până se va găsi o soluţie financiară viabilă pentru formaţie.

">

"Universitatea Cluj va rămâne o echipă-fanion a Clujului; m-am asigurat de la patron că nu va lăsa echipa să moară şi va asigura susţinere financiară", a precizat primarul, în cadrul emisiunii "Clujul în realitate", moderată de Mihai Hurezeanu.

"I-am explicat încă o dată ce înseamă Universitatea pentru Cluj; cum l-am convins în trecut să nu mute echipa, când se vehicula mutarea la Buzău, şi acum l-am convins să susţină în continuare clubul, până când se va găsi o soluţie financiară", a adăugat edilul.

Walter a anunţat luni că se va implica activ în viaţa clubului, aşa cum a făcut-o până la plecarea la Ploieşti, din vara lui 2012. Fostul patron al echipei, acţionar majoritar din această vară, Walter şi-a reluat rolul de conducător al Universităţii Cluj. Prima mişcare a fost instalarea lui Mihai Teja în funcţia de antrenor principal.

Etichete
Comenteaza