Boc se bucură că „U” nu a pierdut cu Hermannstadt. „Această echipă e pe direcția bună, iar dacă o sprijinim cu toții sunt convins că va ajunge acolo unde trebuie"

Boc se bucură că „U” nu a pierdut cu Hermannstadt. „Această echipă e pe direcția bună, iar dacă o sprijinim cu toții sunt convins că va ajunge acolo unde trebuie"

Primarul Clujului, Emil Boc, a vorbit la emisiunea ZIUA LIVE despre FC Universitatea Cluj, care se luptă pentru promovarea în Liga 1. Edilul a comentat și derby-ul CFR - FCSB de duminică, dar și parcursul U-BT din cupele europene.

Primarul Municipiulu Cluj-Napoca, Emil Boc, a vorbit în direct la ZIUA LIVE despre situația echipei de fotbal FC Universitatea Cluj.

„Am făcut de toate pentru toți. De la autorizații de constucții la curățirea străzilor până la ajutoare pentru cei din Ucraina și sprijinirea Universității Cluj cu patru milioane de lei și un total de 11 milioane de lei pentru toate cluburile sportive din oraș”, a spus Emil Boc la ZIUA LIVE.

Primarul a mărturisit că a urmărit cu atenție meciurile de fotbal din ultimele zile și a vorbit despre partida de la Mediaș a „studenților” împotriva AFC Hermannstadt Sibiu.

„M-am uitat la tot ce a fost interesant. În primul rând la „U” Cluj cu Hermannstadt și mă bucur că am venit cu un punct de acolo și ne continuăm parcursul bun. Iată că această echipă e pe direcția bună, iar dacă o sprijinim cu toții sunt convins că va ajunge acolo unde trebuie”, a mai spus Boc.

Boc ține pumii CFR-ului în derby-ul cu Steaua

Primarul Clujlui a vorbit și despre derby-ul pentru titlu din Liga I. CFR joacă duminică cu FCSB. Emil Boc le-a urat succes „feroviarilor".

„M-am bucurat la victoria celor de la „U” cu Steaua și de ce nu... eu le țin pumnii celor de la CFR, duminică seara să-i batem pe „Steaua” (FCSB - n. red.). FCSB sau Steaua, pentru mine tot o apă și un pământ sunt. Să câștigăm contra ambelor Stele. Eu mă bucur și de succesele CFR-ului pentru că aduc faimă orașului. Este o echipă care pune Clujul pe harta națională și europeană, așa cum sunt convins că și Universitatea Cluj, venind din spate puternic și motivată, va pune Clujul acolo unde trebuie și în materie de fotbal”, a mai spus edilul orașului.

Întrebat despre scaunele rupte în zona galeriei Stelei, la meciul de pe Cluj Arena cu „U”, Boc a afirmat că „lucrurile trebuie menținute sub control, și forțele de ordine să-și facă datoria, aici nu discutăm, nu negociem la capitoul disciplină și ordine.”

Emil Boc a vorbit, totodată și despre echipa de baschet U-BT, care este aproape de o calificare istorică în Final Four din Liga Campionilor.

„Nu m-am bucurat de faptul că nu am câștigat la baschet în Germania, dar tot Clujul va fi marți prezent la Sala Polivalanetă, așa cum au fost spectatorii și acum câteva săptămâni, și să-i ducem pe ai noștri în Final Four, în premieră pentru baschetul românesc. Voi fi prezent. Am prins bilet, dar am înțeles că s-au epuizat în 30 de minute toate cele 10.000 de bilete care au fost puse în vânzare ieri seară. Râmâne de văzut câte se vor mai vinde până marți. Vă dați seama ce nebunie va fi în arenă. Clujenii sunt entuziasmați, sunt alături de U, atât la fotbal, cât și la baschet, pentru că, într-adevăr, este un club al orașului”, a mai spus Emil Boc.

Comenteaza