Video Boc speră la un derby de neuitat între CFR și "U":"Îmi doresc să fie un spectacol sportiv de calitate, care să facă cinste Clujului"

Boc speră la un derby de neuitat între CFR și "U":"Îmi doresc să fie un spectacol sportiv de calitate, care să facă cinste Clujului"

Primarul se așteaptă ca duelul din teren să nu fie umbrit de posibile incidente care ar putea avea loc în apropierea stadionului sau în tribune.

Susținător declarat al Universității Cluj, Emil Boc speră într-un rezultat pozitiv al "studenților" în derby-ul cu CFR, dar face din nou apel la calm. Primarul își dorește ca fair-play-ul să primeze în duelul dintre cele două echipe și între cele două grupuri de susținători.

"Este precum în curtea școlii, ne împărțim în două tabere. Nu înseamnă că după ce era gata meciul nu puteam trăi în aceeași clasă. Trăim în același oraș, ne mândrim cu acest oraș și ne bucurăm de reușitele lui. Au fost deja două meciuri între "U" și CFR recent. Sunt convins că și acum vom avea capacitatea să le gestionăm cu echilibru.

Dincolo de mesajele care trebuie să rămână în limitele fair-play-ului și al respectului pentru oraș, să avem un meci frumos, iar noi să ne susținem fiecare favoriții. Din nefericire voi fi la Bruxelles, dar cu siguranță voi urmări cu atenție ce se întâmplă pe stadion.

Îmi doresc să fie un spectacol sportiv de calitate, care să facă cinste Clujului. După ce am văzut determinarea din meciul cu Farul, s-ar putea ca "U" să nu piardă în Gruia. Asta e ceea ce îmi doresc și consider că e posibil", a declarat Emil Boc la ZIUA Live.

Primarul o vede pe "U" Cluj în cupele europene

Emil Boc și-a amintit cu nostalgie de momentul când "Șepcile roșii" au început un nou drum în Liga 4-a și de faptul că a anunțat atunci că echipa se va bate pentru cupele europene. Edilul consideră că această performanță va fi atinsă în curând, însă nu a ezitat nici că își exprime susținerea pentru CFR în lupta pentru titlu.

"Mai e mult până departe, vor începe play-off-ul și play-out-ul. Mă bucur că avem echipe clujene bine poziționate. CFR cu șanse reale de a câștiga titlul, Universitatea bine poziționată pentru atingerea obiectivului de menținere în prima ligă.

Încă de la Liga a 4-a am spus că Universitatea se va bate pentru un loc în cupele europene. Nu e departe acel moment pentru că în spate e un brand extraordinar. Acest brand unește, ne reprezintă, e de calitate.

Ca autoritate publică sprijinim și CFR-ul cu toate mijloacele posibile, astfel încât să aducă pentru oraș cele mai bune rezultate", a spus primarul.

Comenteaza