Boc: "Universitatea Cluj va juca în continuare. Dacă situaţia clubului nu se redresează, vom încerca să preluăm marca şi palmaresul"

Boc:
Primarul Clujului, Emil Boc, a precizat că Universitatea Cluj va continua deocamdată să joace, iar dacă situaţia clubului nu se va redresa municipalitatea va încerca, mai întâi pe cale amiabilă, preluarea palmaresului şi a mărcii.

Edilul a admis faptul că, potrivit contractului, marca "U" Cluj cesionată lui Florian Walter îşi pierde valabilitatea în 2016, însă a specificat că reprezentanţi ai clubului au precizat anul trecut că o vor utiliza până în 2013. Încă din vară au fost declaraţii prin care reprezentanţi ai clubului ziceau că o păstrează până în 2013, inclusiv Anamaria Prodan", a precizat edilul.

Boc a menţionat că în contextul celor de mai sus, municipalitatea a mizat pe calea amiabilă, pe care o preferă în locul celei de confruntare, pentru recuperarea mărcii şi a palmaresului, însă "dacă nu va fi o soluţie amiabilă, va fi una juridică".

Întrebat cum vede situaţia practică a echipei de fotbal, în contextul în care se apropie returul campionatului, primarul a menţionat:  "Din ceea ce ştiu, Universitatea va continua să joace. Dacă situaţia clubului nu se redresează, atunci vom încerca să găsim o soluţie de preluare a palmaresului şi a mărcii".

Comenteaza