Bogdan Dolha a plecat de la „U" în 2010 şi cere 16.000 de dolari

Bogdan Dolha a plecat  de la „U
Mijlocaşul Bogdan Dolha, care n-a mai evoluat pentru Universitatea de mai bine de doi ani, se află în litigiu cu clubul şi solicită suma de 16.000 de dolari, reprezentând salarii restante, conform unui comunicat al „studenţilor". „U" se mai află în litigiu cu portarii Ionuţ Boşneag şi Florin Matache, ultimul declarat deja liber de contract. În total, clujenii trebuie să plătească foştilor jucători 29.470 de dolari, 31.000 de euro şi 2300 de lei.

Litigiul cu Dolha datează de aproape doi ani de zile, timp în care fotbalistul a evoluat pentru Arieşul Turda şi echipa secundă a Universităţii. În schimb, Florin Matache a fost declarat de către membrii Comisiei de Soluţionare a Litigiilor liber de contract, clubul fiind obligat la plata salariilor restante în valoare de peste 12.000 de dolari. Celălalt portar aflat în litigiu cu „U", Ionuţ Boşneag, a solicitat doar plata salariilor restante, în cuantum de 26.000 de euro, însă fără să ceară posiblitatea de a deveni liber. Universitatea se mai află în proces pe linie sportivă şi cu fundaşul central francez, Steven Pele, care cere peste 35.000 de euro.

Clujenii nu sunt doar datori foştilor jucători, ci se judecă şi pentru a-şi încasa banii din transferuri. „Studenţii" se află în proces cu Rapid Bucureşti din cauză că „giuleştenii" au „uitat" să achite suma de 50.000 de dolari, plus TVA, pentru transferul lui Octavian Abrudan. Clubul clujean a primit verdict favorabil în primă fază, însă rapidiştii au depus apel.

Etichete
Comenteaza