Bogdan Vătăjelu, despre experiența la "U" Cluj: "Am fost puțin strâns cu ușa să plec"

Bogdan Vătăjelu, despre experiența la "U" Cluj: "Am fost puțin strâns cu ușa să plec"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fundașul în vârstă de 31 de ani a vorbit despre momentul despărțirii de echipa clujeană.

Ajuns la Universitatea ca un om important, Bogdan Vătăjelu a rezistat doar o jumătate de sezon alături de "studenți". Greșelile repetate, dar și multe evoluții modeste au dus la plecarea sa în Kazahstan, la Aktobe.

La 6 luni de la momentul despărțirii, fundașul susține că a fost forțat să plece, însă chiar și așa laudă echipa clujeană și crede în șansele Universității de a obține un loc în play-off.

"Am fost puțin strâns cu ușa, ca să zic așa, să plec de la U Cluj. Mi s-a oferit posibilitatea să plec la Aktobe. Inițial nu am vrut, dar apoi m-am gândit că e mai bine să merg unde sunt dorit decât să stau undeva unde nu mai eram dorit. Chiar nu regret decizia de a juca la Aktobe.

Este o experiență nouă și mă bucur de ea. M-am adaptat destul de bine în Kazahstan. Mă așteptam să fie mult mai rău, dar este o viață liniștită. E o cultură diferită.

Orașele sunt diferite, e diferență mare față de România. Dar m-am adaptat ușor, am familia lângă mine. Nu e nimic extraordinar, dar nici nu ne putem plânge.

U Cluj va juca în play-off sezonul ăsta. Are o echipă bună, cu jucători valoroși și un antrenor care este un foarte bun pedagog", a explicat Vătăjelu pentru Fanatik.

Fundașul a îmbrăcat de 25 de ori tricoul Universității Cluj și a oferit două pase decisive.

Comenteaza