Exclusiv Bogdan Vătăjelu, la primul Derby de Cluj: "Va fi spectaculos, sper să ne bucurăm la final"

Bogdan Vătăjelu, la primul Derby de Cluj: "Va fi spectaculos, sper să ne bucurăm la final"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fundașul în vârstă de 30 de ani a vorbit pentru ZIUA de Cluj despre așteptările sale în legătură cu partida dintre Universitatea și CFR.

Bogdan Vătăjelu s-a alăturat "studenților" înaintea sezonului și se află în fața primului său Derby de Cluj. Apărătorul lateral crede că jocul dintre cele două rivale locale va fi unul spectaculos și speră să întrerupă seria fără victorie a Universității împotriva formației din Gruia.

Fundașul a făcut și o paralelă cu derby-ul de la Craiova, dintre CS U și FC U 1948, joc pe care l-a disputat de trei ori. Vătăjelu e de părere că încurajările venite din tribune ar putea face diferența și i-a îndemnat pe fani să vină în număr cât mai mare la meci.

"Va fi primul meu Derby de Cluj. Din ce am văzut suporterii sunt extraordinari, chiar dacă am jucat doar în deplasare. Sunt sigur că vor veni în număr mare la meci și sperăm să ne ridicăm la nivelul lor și să câștigăm. Va fi foarte greu, CFR are o echipă bună, așa că va fi un derby spectaculos și sper să ne bucurăm la final. Cunosc adversarii, îl știu și pe Manea.

Noi trebuie să ne câștigăm duelurile 1 la 1. Sperăm să putem învinge luni, suntem pregătiți, ne așteptăm la un duel tare și sperăm să oprim perioada fără victorie. Cred că e un derby apropiat cu cel de la Craiova, însă acolo sunt două galerii puternice. Se pot asemăna și din punct de vedere al jucătorilor.

M-a oprit multă lume, a fost și acea perioadă în care nu am câștigat, am dat și acel autogol, însă lumea m-a încurajat. Chiar am fost plăcut surprins de ce mi-au spus. Îi așteptăm să umple stadionul și să ne susțină așa cum au făcut-o până acum și sperăm să le putem oferi o bucurie luni", a spus fundașul pentru ZIUA de Cluj.

"Putem mult mai mult", anunță Vătăjelu

Jucătorul în vârstă de 30 de ani consideră că "studenții" nu au ajuns încă la potențialul maxim și, odată cu trecerea timpului, evoluțiile se vor îmbunătăți și punctele echipei clujene se vor înmulți.

Bogdan Vătăjelu, la primul Derby de Cluj: "Va fi spectaculos, sper să ne bucurăm la final"

Bogdan Vătăjelu alături de colegii săi, la finalul meciului cu Dinamo (foto: FC Universitatea Cluj)

"Mă simt din ce în ce mai bine. Încerc să îmi revin din punct de vedere fizic, urmează doar să ne simțim mai bine ca echipă și să avem rezultate mai bune. Nu am avut un parcurs rău, dar nici unul extraordinar.

Probabil ne-am fi așteptat la mult mai multe puncte. Sunt sigur că nu suntem nici la 60%. Putem mult mai mult, suntem jucători cu experiență, veniți de la echipe bune și trebuie să ne omogenizăm, asta ne lipsește.

Relațiile de joc încă scârțâie. Sperăm până la pauză internațională să avem cât mai multe puncte și să atunci să avem mai multă liniște", a explicat Vătăjelu.

Zvonurile din ultima perioadă, în legătură cu schimbarea lui Toni Petrea, au afectat vestiarul, dar jucătorii sunt concentrați 100% înainte de Derby-ul Clujului.

"Nu e foarte bine nici pentru noi. Clubul se bazează pe noi, pe staff, sunt doar zvonuri. Sunt iritante, dar încercăm să trecem peste ele și să ne concentrăm la următorul meci", a declarat Bogdan Vătăjelu.

Comenteaza