Bogdan Vătăjelu, primele declaraţii după plecarea de la "U" Cluj

Bogdan Vătăjelu, primele declaraţii după plecarea de la "U" Cluj
| Foto: https://www.fanatik.ro/

Universitatea Cluj a oficializat vineri despărţirea de mijlocaşul Bogdan Vătăjelu, iar fotbalistul a semnat cu o formație din Kazahstan care evoluează în Conference League.

Bogdan Vătăjelu a ajuns la Aktobe, formaţie din Kazahstan care ocupă locul 3 în competiţia internă, dar care evoluează și în Conference League.

"Am ales să plec pentru că a apărut această oportunitate din Kazahstan. E adevărat că mi-am pierdut locul de titular, dar asta pentru că am fost accidentat în perioada de pregătire, în cantonamentul de iarnă", a declarat Vătăjelu în primul interviu oferit pentru ProSport după despărţirea de Universitatea Cluj. 

Întrebat dacă are resentimente față de la "U" Cluj Vătăjelu a declarat că nu se pune problema. "Acesta este mersul în viața fotbaliștilor, nu iese cum vrei." 

Despre fosta echipă, "U" Cluj spune că îşi doreşte să intre în play-off. "Pentru antrenor, staff și jucători. Merită și chiar vreau să-i văd acolo", a mai spus Bogdan Vătăjelu pentru sursa citată. 

Acesta îşi aminteşte că i-a plăcut în perioada petrecută la Şepcile Roşii atmosfera de la partida pierdută cu 3-4 cu CFR Cluj. "Am întâlnit aici mulți oameni corecți și buni, pe toți ii voi respecta mereu", mai spune Vătăjelu. 

Citeşte şi: Plecarea lui Vătăjelu, explicată de președintele Universității Cluj: "Am stabilit de comun acord să găsească altă variantă"

Comenteaza