Bordeianu pleacă de la "U" Cluj după două meciuri jucate în tricoul "alb-negru". Transferat de la rivala CFR Cluj acum o lună

Bordeianu pleacă de la "U" Cluj după două meciuri jucate în tricoul "alb-negru". Transferat de la rivala CFR Cluj acum o lună
| Foto: captura video - Facebook U Cluj

Fostul internațional Mihai Bordeianu își încheie cariera în „alb-negru” la mai puțin de o lună de la transferul de la CFR Cluj.

Mihai Bordeianu nu mai este jucătorul lui U Cluj. Decizia a fost luată în ziua de după partida cu Rapid, pierdută de „șepcile roșii” cu 3-0, transmite prosport.ro.

Radu Constantea, președintele Universității Cluj, a confirmat informația aflată de ProSport. Oficialul de pe Cluj Arena spune că decizia de a rupe contractul după doar o lună a venit din partea mijlocașului de 31 de ani.

Bordeianu ar fi invocat probleme de familie și le-a cerut oficialilor Universității să-l lase să plece. Acesta a fost criticat de unii suporteri evoluțiile sale, în mediul online, după partida cu Rapid unde a fost titular.

„Da, este un jucător care a plecat la cerința lui. Am înțeles că sunt probleme legate de familie, probleme personale. Ținând cont că sunt probleme personale am înțeles, chiar dacă suntem puși într-o situație neplăcută”, a spus Radu Constantea

Președintele Radu Constantea care a transmis că Universitatea Cluj va mai aduce jucători: „Da, mai sunt câteva posturi de completat”.

Un alt jucător important al rivalei CFR care a făcut trecerea pe Cluj Arena este Alexandru Chipciu care a transmis recent că își dorește să se retragă din fotbal de la "U" Cluj. 

Comenteaza