Boştină intră “la rupere”: “Badea e singurul antrenor care şi-a felicitat patronul pentru schimbări”

Boştină intră “la rupere”: “Badea e singurul antrenor care şi-a felicitat patronul pentru schimbări”
Conflictul dintre fostul antrenor al Universităţii Cluj, Ionuţ Badea, şi Gabriel Boştină continuă chiar şi după ce primul a demisionat de la Universitatea.

Ionuţ Badea a lansat ieri un atac fără precedent la adresa mijlocaşului, acuzându-l pentru viaţa extrasportivă şi pentru că ar fi deteriorat semnificativ atmosfera din vestiar. Gabriel Boştină nu i-a rămas dator şi îi dă replica fostului tehnician al Universităţii.

"Am fost anunţat oficial să-l reprimesc pe Boştină la prima echipă şi nu puteam fi de acord cu acest lucru", şi-a motivat Ionuţ Badea decizia de a demisiona de la club. Răspunsul a venit imediat, într-o conferinţă de presă. "Probabil voia să scape de mine de multă vreme. Eu n-am urmărit decât interesul echipei, nu m-a interesat cine-i antrenor, ci doar care e bunul mers al echipei. Dacă nu pleca el, rămâneam cu mare plăcere la echipa a II-a până la vară", a fost replica lui Gabriel Boştină, dar vineri conflictul a escaladat, culminând cu o nouă intervenţie din partea tehnicianului. "Nu numai că a stricat relaţia mea cu domnul Walter, dar a stricat cam toate vestiarele pe unde a fost, la Steaua, la Galaţi. N-o spun eu, o spun oamenii cu care a lucrat. Asta demonstrează că e un intrigant. Nu-mi dau seama cum a reuşit un singur om să-şi bată joc de munca domnului Walter şi de munca mea. Pentru mine e un mare mister de ce domnul Walter susţine un asemenea om şi îl pune şi vicepreşedinte. Spunea că nu vine la micul dejun, poate era după una din serile terminate pe la 4 dimineaţa. Aşa vorbeşte lumea că obişnuieşte să facă", a declarat Badea, pentru gsp.ro.

Boştină nu a rămas dator şi a reacţionat vehement. Mijlocaşul face dezvăluiri incendiare şi-l acuză pe fostul antrenor că n-a fost sincer când şi-a motivat anumite alegeri în cadrul echipei. "Acest fost jucător mediocru care nu a apucat să se bronzeze măcar pe mâini pentru că a stat mai mult la umbră, pe banca de rezerve, acest fost antrenor submediocru care a reuşit performanţa de a retrograda toate echipele pe unde a fost, iar ultima s-a salvat după ce tot el o lăsase cu şase puncte în 11 meciuri, acest individ minte cu neruşinare şi o face în mod constant. A ajuns să mintă şi suporterii atunci când i-a lăsat acasă pe Delgado şi Niculescu, invocând motive jalnice, cum că ar fi accidentaţi. De Niculescu le-a zis fanilor că îl durea spatele, e jalnic", a atacat Boştină.

Fotbalistul povesteşte că după partida cu Dacia Mioveni (2-2 - n. red.), ultimul meci de anul trecut, Badea ar fi părăsit "pe furiş" stadionul: "După meciul cu Mioveni eu am ieşit pe uşa principală cu capul sus, aplaudat şi ovaţionat de toţi suporterii. El a ieşit pe sub stadion, pe bancheta din spate a unei maşini de la club!". Boştină a aminit şi de episodul de după remiza din Gruia, cu CFR Cluj, scor 1-1, atunci când Badea a recunoscut că a făcut schimbări în echipă la sugestia finanţatorului Florian Walter, referindu-se la mutarea lui Adrian Cristea în centrul liniei mediene. "Ce antrenor din lumea asta a felicitat vreodată public patronul pentru schimbările făcute? Eu am venit la Cluj când aveam două oferte pe masă. Şi vreau să închei cu ce spunea adevăratul geniu al fotbalului, Cornel Dinu, «Cine e bărbat noaptea trebuie să fie şi ziua». Acest individ, acest vorbitor de tibetană, Ionuţ Badea, a încercat mereu să-l copieze pe Mister, pe Cornel Dinu, dar nu reuşeşte decât să fie o replică de slabă factură", a continuat Boştină.

Fostul căpitan i-a transmis şi un mesaj lui Ionuţ Badea, sugerându-i să-l tragă la răspundere doar pentru jocul din teren. "Eu mi-am făcut treaba pe teren şi asta e tot ce contează. Cât despre viaţa mea privată, e absolut normală şi nu dau explicaţii nimănui pentru ea. Un bărbat adevărat nu aduce în discuţie teme personale, private. Dacă are ceva să-mi reproşeze, să o facă pentru ceea ce am făcut sau nu am făcut pe terenul de joc", a răbufnit Boştină.

 

 

Etichete
Comenteaza