Andrei Burcă, aproape de transferul carierei

Andrei Burcă, aproape de transferul carierei

Unul dintre cei mai importanți jucători ai lui CFR Cluj este aproape de a prinde transferul carierei în perioada de mercato.

Fundașul central al lui CFR Cluj, Andrei Burcă, este inclus în lotul echipei naționale a României, printre cei 26 de fotbaliști convocați de Edi Iordănescu pentru meciuririle cu Kosovo și Elveția.

Ioan Varga, patronul fostei campioane din Superliga României a dezvăluit că pentru Burcă deja există o ofertă importantă din Europa, iar șansele ca transferul să se realizeze sunt foarte mari.

Ioan Varga: Burcă și-a făcut datoria la CFR Cluj

"Pentru Burcă este o propunere concretă din Europa și sunt șanse 80% să se realizeze în această vară. Nu pot să vă spun numele. Cred că se va rezolva.

Un jucător ca Burcă merită un transfer în străinătate, după ce și-a făcut datoria la CFR Cluj. Despre plecări, v-au spus și colegii mei că sunt oferte din străinătate pentru anumiți jucători, însă nu avem ceva finalizat", a declarat Neluțu Varga, citat de Digi Sport

Fundaşul de 30 de ani, Andrei Burcă, joacă la CFR Cluj din vara anului 2019, când a fost transferat de la FC Botoșani, în schimbul a 100.000 de euro. De la venirea în Gruia, Andrei Burcă a fost ”stâlpul” defensivei CFR-ului, echipă pentru care a strâns 162 de meciuri, șapte goluri și trei assist-uri.

Şi pentru alţi jucători valoroşi de la CFR Cluj există interes din partea altor cluburi. Ermal Krasniqi, Nana Boatej, Simone Scuffet, Matias Yuri sau Claudiu Petrila ar putea să părăsească formaţia din Gruia în această vară. 

Comenteaza