Buşecan explică “debarcarea”: “Aveam nevoie de o schimbare”

Buşecan explică “debarcarea”: “Aveam nevoie de o schimbare”
Pivotul Mihai Buşecan al patrulea handbalist care a părăsit în această vară formaţia “U” Transilvania, a explicat motivele pentru care a dat curs ofertei celor de la CSM Bucureşti după cinci sezoane petrecute în tricoul alb-negru.

Chiar dacă problemele financiare sunt la ordinea zilei la echipa clujeană, jucătorul a dezvăluit că la baza alegerii sale a stat obiectivul trasat de conducerea clubului ilfovean, clasarea pe o poziţie calificantă în cupele europene la finele stagiunii viitoare a Ligii Naţionale. "Mi-a expirat contractul cu «U» Cluj şi am decis să fac un pas înainte. Am petrecut cinci ani frumoşi la Cluj, dar trebuia să fac o schimbare. Mi-a plăcut proiectul celor de la CSM, care are ca obiectiv clasarea pe un loc de cupă europeană. Sper să mă integrez cât mai bine şi să ajut echipa să-şi îndeplinească obiectivul. Îmi pare rău de situaţia de la Cluj, sper să se descurce în continuare. Am petrecut cinci ani frumoşi acolo şi am rămas în relaţii bune cu toţi", a declarat Mihai Buşecan pentru site-ul handbalvolei.ro.

"U" Transilvania i-a mai pierdut în această vară pe portarul Tudor Stănescu, ajuns la Bucovina Suceava, interul stânga Radu Lazăr, care a bătut palma cu HC Odorhei, în vreme ce interul dreapta Andrei Grasu a revenit la Politehnica Timişoara. Mai mult, echipa clujeană ar putea rămâne în perioada următoare şi fără extrema stângă Vlad Vlăduţ, detaliu recunosc săptămâna trecută de însuşi managerul Mihai Tritean. La capitolul sosiri "U" Transilvania l-a trecut doar pe conducătorul de joc Alexandru Ursu (24 de ani).

 

 

Comenteaza