Calul de dar se caută sub coadă

Calul de dar se caută sub coadă
Universitatea rămâne astăzi fără lichidatorul desemnat la momentul intrării clubului în insolvenţă. Retragerea lui Ţiril, îmbrăcată elegant într-o scutire medicală, arată că valurile din interiorul lui "U" sunt în continuare foarte mari.

Ţiril a fost ales de Walter, adevăr pe care nimeni nu încearcă să-l pună la îndoială. De aici încolo afirmaţiile conţin însă şi o doză de probabilitate. Probabil Walter s-ar fi aşteptat ca omul lui să-i facă umil pantofii şi să-i şteargă praful de pe umeri şi din acte, precum face căţelul cu zulufi înmatriculat în Alba. Ţiril nu a fos chiar atât de docil precum se aştepta Walter, a început să umble la Ligă, a contestat transferuri şi în general s-a comportat decent în raport cu Universitatea. Nu a fost călău pentru club, aşa cum şe aştepta lumea la început, dar nici erou nu a devenit în scurta perioadă petrecută aici. Deşi intra în atribuţiile sale, inventarierea trecutului apropiat, cu transferurile către Petrolul şi atragerea răspunderii cel implicaţi, nu s-a realizat nici măcar la stadiul de discuţie.

Ţiril a primit în dar un cal pe care nu avea voie să-l caute la dinţi, dar, cu ceva tupeu, putea să-i ridice coada pentru a-i descoperi mizeria. Mirosind ceva, probabil speriat de repercursiunile legale ale pasivitaţii în raport cu Walter, dar şi conştient că nu e indicat să-l deranjeze pe acesta, Ţiril a ales boala.

Doamna Marieta, cea nominalizată să-i ia locul la Universitatea, nu va ajunge probabil să aibă asemenea dileme. Îi place muzica şi cânta în duet cu Walter.

Etichete
Comenteaza