Camora: "Am salvat sezonul prin câștigarea Cupei României"

Camora:
Fotbalistul echipei CFR Cluj, portughezul Mario Paulino Camora, a declarat, marți seara, că jucătorii au salvat sezonul prin câștigarea Cupei României.

"Ne bucurăm pentru că am câștigat Cupa României. Ăsta era obiectivul nostru. Putem spune că am salvat sezonul prin această Cupă. Noi știm că nu noi suntem de vină pentru că jucăm în play-out. Jucătorii au făcut totul pe teren, în cauză a fost clubul. Însă important e că am câștigat această Cupă", a spus Camora. 

Portarul Alexandru Traian Marc a afirmat că formația CFR Cluj merită Cupa României pentru că a jucat un "fotbal frumos" pe durata întregului sezon. "Noi credem mereu în șansele noastre până la final, Nu e prima oară când întoarcem un scor de 2-0 pentru adversari. E o bucurie foarte mare, este primul meu trofeu. Cupa României este încununarea muncii noastre. Anul acesta atât am putut, dar rămânem cu acest trofeu. Îl merităm pe deplin pentru că pe parcursul anului am practicat un fotbal frumos", a menționat portarul echipei ardelene. 

CFR Cluj a câștigat ediția a 78-a a Cupei României la fotbal, marți seara, pe Arena Națională din Capitală, după ce a învins-o pe Dinamo București cu scorul de 5-4 la loviturile de departajare

După 90 și apoi după 120 de minute scorul a fost egal, 2-2.

Comenteaza