Campioana, aproape de doi jucători de națională. Dan Petrescu: “Dacă eu nu plecam, ei erau la CFR”

Campioana, aproape de doi jucători de națională. Dan Petrescu: “Dacă eu nu plecam, ei erau la CFR”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația clujeană a fost aproape în urmă cu un an să transfere doi mijlocași de perpsectivă, dar plecarea tehnicianului în China a blocat cele două mutări.

La fel ca și în actuala stagiune, CFR Cluj și-a propus și în sezonul stă să se încheie o participare cât mai importantă în cupele europene. Pentru asta, șefii din Gruia erau pregătiți să aducă jucători de top pentru a construi o echipă competitivă. Internaționalii Tudor Băluță și Alxandru Cicâldău, eligibili și la U21, au fost aproape de a semna cu campioana României. Totuși, plecarea lui Dan Petrescu la Guizhou Hengfeng a blocat cele două transferuri.

Dan Petrescu a recunoscut tratativele cu cei doi jucători. “Păi, Băluţă, Cicâldău. Dacă eu nu plecam de la CFR, cred că erau la CFR. Eu aşa cred, dar din cauză că am plecat nu am mai putut să fac eu campania de achiziţii”, a declarat antrenorul “feroviarilor”.

În cele din urmă Băluță a mai evoluat un sezon la Viitorul, iar din stagiunea viitoare va juca în Premier League, la Brighton, iar Cicâldău a fost transferat de CS U Craiova.

Comenteaza