Campioana caută întăriri pentru compartimentul ofensiv. Balaj: "Încercăm să găsim soluții, lucrăm la finisaje"

Campioana caută întăriri pentru compartimentul ofensiv. Balaj: "Încercăm să găsim soluții, lucrăm la finisaje"

Președintele formației din Gruia a dezvăluit că CFR Cluj este în căutarea unor jucători care să îmbunătățească atacul "feroviarilor". 

Startul perioadei de mercato se apropie, iar conducerea campioanei a început deja căutarile pentru posibile întăriri. Cristi Balaj a dezvăluit că după reluarea campionatului, CFR Cluj va avea parte de mai multe variante în compartimentul ofensiv.

"Trebuie să progresăm și să fim mult mai periculoși. Încercăm să găsim soluții și să aducem jucători. Suntem mulțumiți de lot, lucrăm la finisaje. Probabil doi jucători în planul ofensiv trebuie să mai găsim.

Suntem într-o permanentă căutare și de jucători români Under și urmărim meciurile și la liga a doua și a treia. E greu să găsești jucători la nivelul CFR-ului. Avem jucători foarte buni și trebuie să suplimentăm cu jucători peste ceea ce avem", a spus Balaj, conform Fanatik.

În ultimele zile s-a vorbit despre negocierile dintre "feroviari" și norvegianul Amahl Pellegrino. Atacantul celor de la Bodo/Glimt ar putea fi una dintre noutățile din lotul lui Dan Petrescu.

Comenteaza