Campioana s-a despărțit de jucătorul "exilat" de Dan Petrescu la echipa a doua

Campioana s-a despărțit de jucătorul "exilat" de Dan Petrescu la echipa a doua
| Foto: digisport.ro

Fotbalistul plătit regește de formația din Gruia, care evolua la echipa secundă și-a găsit un nou angajament.

Sosit la Cluj-Napoca în iulie 2021, Guessouma Fofana a fost unul dintre jucătorii pe care Marius Șumudică s-a bazat în scurtul său mandat. Însă, revenirea lui Dan Petrescu a consemnat "exilarea" mijlocașului la echipa secundă.

Șefii din Gruia au încercat în repetate rânduri să rezilieze contractul jucătorului, au negociat chiar și o scădere a salariului, însă fotbalistul nu a fost de acord să renunțe la cei 18.000 de euro pe care îi încasa lunar.

Se pare că după un an și jumătate, Guessouma Fofana a decis să plece de la CFR Cluj și și-a găsit o nouă formație. Potrivit presei din Franța, mijlocașul va ajunge la ultima clasată din Ligue 2, Nimes Olympique, acolo unde este dorit de antrenorul Frederic Bompard, alături de care a lucrat la Guingamp.

În vârstă de 30 de ani, Fofana evoluează pentru naționala Mauritaniei și a mai trecut de-a lungul carierei pe la Le Havre, Boulogne, Lyon-Duchere, Amiens, Guingamp și Le Mans.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza