Campionatul Mondial 2022. Cum arată clasamentul golgheterilor înainte de semifinale

Campionatul Mondial 2022. Cum arată clasamentul golgheterilor înainte de semifinale
| Foto: fifa.com

Trei jucători au rămas în competiția pentru titlul de cel mai bun marcator al turneului final din Qatar.

Campionatul Mondial a ajuns înainte de faza semifinalelor, iar patru echipe se vor lupta pentru a cuceri trofeul suprem. Multiplele campioane Franța și Argentina sunt favorite, Croația speră să ajungă pentru a doua ediție la rând în finală, în timp ce surpriza Maroc va face tot posibilul să impresioneze.

Pe lângă lupta dintre echipe, duelul este și unul la nivel individual. În topul clasamentului golgheterilor se află trei jucători care mai au la dispoziție două meciuri pentru a cuceri Gheata de Aur a turneului final. Vezi cotele Superbet de la Mondial şi alege inspirat!

Kylian Mbappe este lider în acest moment, cu 5 reușite, în timp ce Lionel Messi și Olivier Giroud își împart poziția secundă, cu câte 4 goluri fiecare. În caz de egalitate la finalul competiției, primul criteriu de departajare este numărul mai mare de pase decisive, iar al doilea e cel al minutelor jucate. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Clasamentul golgheterilor CM 2022:

  1. Kylian Mbappe (Franța) - 5 goluri, 2 pase decisive
  2. Lionel Messi (Argentina) - 4 goluri, 2 pase decisive
  3. Olivier Giroud (Franța) - 4 goluri

Dacă unul dintre cei doi francezi va cuceri Gheata de Aur a turneului din Qatar, va deveni abia al doilea jucător din Hexagon care obține trofeul, după Just Fontaine, care a marcat 13 goluri la ediția din 1958. În schimb, Lionel Messi al treilea argentinian care cucerește trofeul, după Guillermo Stabile cu 8 goluri în 1930 și Mario Kempes cu 6 reușite în 1978.

Comenteaza