Când ar putea trece Sala Sporturilor "Horia Demian" la Primărie: "Vom vedea care este viziunea Ministerului"

Când ar putea trece Sala Sporturilor "Horia Demian" la Primărie: "Vom vedea care este viziunea Ministerului"

Primarul Emil Boc se așteaptă ca, în viitorul apropiat, Sala Sporturilor din oraș să treacă în proprietatea autorităților locale.

Aflată în prezent în proprietatea statului, Sala Sporturilor "Horia Demian" ar putea trece cât de curând în patromoniul primăriei. Emil Boc speră ca această tranziție să se întâmple cât mai repede, deoarece orașul ar putea atrage evenimente sportive importante având la dispoziție două săli de sport.

"Noi am solicitat acest lucru Ministerului Sportului. Vom vedea ce filosofie va aborda prin politica de descentralizare. Noi am cerut tocmai din nevoia de a sincroniza cele două săli de sport și din nevoia de a fi și mai atractivi pentru competiții interne și internaționale.

Atunci când ai sub aceeași jursidicție două săli de sport, una pentru antrenament, una pentru meciuri oficiale, oferi mult mai multe garanții de atragere a unor partide la Cluj-Napoca.

Vom vedea care este viziunea Ministerului. Se tot vorbește de vreo trei ani de descentralizarea sportului și sper să se întâmple. Avem date că acest lucru se va întâmpla, în luna octombrie", a explicat primarul la ZIUA Live.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza