Cantonament încheiat cu un eşec pentru "studenţi"

Cantonament încheiat cu un eşec pentru
Fotbaliştii lui „U" au terminat sâmbătă stagiul de pregătire de la Poiana Braşov, jucând o partidă de pregătire contra echipei clasate pe locul trei în Liga a II-a, Damila Măciuca.

Formaţia antrenată de Claudiu Niculescu s-a impus în mod surprinzător, scor 2-0, prin golurile marcate de Sergiu Negruţ, fotbalist împrumutat de la CFR, şi Albert Voinea. Fotbaliştii clujeni au primit ieri o zi liberă, iar azi vor reveni la antrenamente.

Partida contra echipei lui Claudiu Niculescu s-a disputat la Făgăraş, pe un teren extrem de dificil, îngheţat şi acoperit de zăpadă, dar antrenorul Ionel Ganea a preferat să alinieze un „11" apropiat de cel standard. Astfel, „U" a început cu Boşneag - Ciupe, Ninu, Raţiu, Turcu - Bucşa, Popa - Buleică, Muzac, Nicola - Dinu. După pauză, tehnicianul a mizat pe toţi jucătorii pe care i-a avut în lot, inclusiv Tony Nwakaeme şi Janos Szekely, ultimul refăcut după o problemă musculară care l-a ţinut departe de teren pentru câteva zile. „Studenţii" au încheiat, astfel, un stagiu de aproape o săptămână, timp în care Ionel Ganea a condus două antrenamente zilnice, dintre care unul bazat exclusiv pe exerciţii de forţă. Azi, clujenii vor reveni la antrenamente, urmând ca vineri, de la ora 20:30, să întâlnească formaţia Concordia Chiajna, pe Cluj Arena.

Partida se va disputa cu porţile închise, pe stadion având acces doar femeile şi copiii de până la 14 ani. Oficialii clujenilor au anunţat că vor pune în vânzare bilete de solidaritate şi pentru acest meci, la fel cum au procedat şi la partida cu CS Severin.Atunci, „U" a vândut mai bine de 3.500 de bilete, iar peste 1.000 de fani au urmărit jocul în afara stadionului, cu ajutorul unui videoproiector. În tribune au intrat undeva la 1.200 de femei şi copii, conform informaţiilor oficiale.

 

Etichete
Comenteaza