Căpitanul Patrick Richard își motivează colegii: "Încă nu ne-am îndeplinit obiectivul"

Căpitanul Patrick Richard își motivează colegii: "Încă nu ne-am îndeplinit obiectivul"
| Foto: u-bt.basketball

Baschetbalistul de la U-BT Cluj-Napoca a comentat victoria echipei sale pe terenul rivalei CSM Oradea.

"Studenții" s-au impus cu 81-62 pe terenul orădenilor și au preluat conducerea finalei la general. Chiar dacă succesul din deplasare i-a plasat pe "studenți" într-o poziție excelentă, aceea de a câștiga un nou titlu în fața propriilor fani, Patrick Richard așteaptă o nouă evoluție bună a colegilor săi în BT Arena.

"Am luptat din greu să obținem această victorie, în condițiile în care Oradea nu a pierdut un meci acasă un an întreg. E dificil să câștigi, atmosfera e încinsă. În ciuda victoriei, noi încă nu ne-am îndeplinit obiectivul.

Am câștigat doar trei meciuri, mai avem o partidă. Mergem acum acasă și începem să ne pregătim de jocul VI. Am rezistat chiar și atunci când ei s-au apropiat. Ne-am calmat și am dus la bun sfârșit mai multe acțiuni.

Am rezistat la presiunea pusă de publicul lor și am fost consistenți. Poate că pare ușor să obții un succes aici, însă nu e deloc așa. Mulți jucători din vestiar am trecut prin asemenea situații și nu ne vom relaxa. Ei vor să câștige la fel de mult ca noi. Vom lua posesie după posesie și vom da totul acasă!", a declarat căpitanul echipei clujene.

În cele 5 meciuri ale seriei finale dintre U-BT Cluj-Napoca și CSM Oradea, Patrick Richard înregistrează medii de 9.2 puncte, 3.8 recuperări și 2.2 pase decisive.

Comenteaza