Căpitanul Rapidului laudă "U" Cluj înaintea duelului direct. Mesaj pentru Nistor și Chipciu

Căpitanul Rapidului laudă "U" Cluj înaintea duelului direct. Mesaj pentru Nistor și Chipciu
| Foto: FC Universitatea Cluj

Cristi Săpunaru a vorbit la superlativ despre progresul "studenților" și despre cei doi "dinozauri" ai echipei clujene.

Pauza internațională a trecut, iar Universitatea Cluj se pregătește pentru întâlnirea cu Rapid, o echipă ce caută să depășească startul modest de sezon și să avanseze în clasament. Înaintea duelului direct, căpitanul formației din capitală, Cristi Săpunaru a vorbit despre trupa clujeană.

Fundașul în vârstă de 40 de ani a lăudat progresul "studenților" și crede că elevii lui Ioan Ovidiu Sabău vor juca în play-off. Mai mult, Săpunaru a dezvăluit că l-ar fi vrut pe Dan Nistor în Giulești și a avut și un mesaj pentru Alex Chipciu.

"Clubul e schimbat în bine la ei. E o echipă care luptă pentru play-off. Nu știu dacă pot să spun deja, dar cred că e deja calificată în play-off în acest an. Rapid poate nu a avut șansa sau jucătorii de care a avut nevoie pentru a face performanță.

Dinozaur… Dacă el e dinozaur… eu ce sunt? E un jucător pe care mi l-am dorit la Rapid, ne-ar fi ajutat foarte mult. (n.r. despre Dan Nistor) Până nu mă cunoști, nu ai cum să mă suporți. El a rămas cu nebuniile lui… însă e un băiat extraordinar (n.r. despre Chipciu)", a spus Săpunaru potrivit Prosport.

Partida dintre Universitatea Cluj și Rapid se va disputa luni, 16 septembrie, de la 21:00.

Comenteaza