Care va fi noua "casă" a "Șepcilor roșii" în perioada Untold: "Obiectivul e să jucăm cât mai repede pe Cluj Arena"

Care va fi noua "casă"  a "Șepcilor roșii" în perioada Untold: "Obiectivul e să jucăm cât mai repede pe Cluj Arena"
| Foto: facebook.com/FCUCluj

Echipa pregătită de Erik Lincar va fi nevoită să joace pe teren neutru una sau mai multe partide în primele etape ale Ligii 1.

Ca de fiecare dată în ultimii ani, "studenții" își petrec începutul de sezon departe de casă, pe Cluj Arena urmând să se desfășoare festivalul Untold.

Președintele clubului, Radu Constantea, a vorbit despre această situație și a anunțat că Universitatea Cluj va juca la Mediaș una sau două partide considerate pe teren propriu.

"Am avut o întâlnire cu reprezentanții Cluj Arena și cu organizatorii evenimentelor din vară. Încercăm să găsim o variantă prin care primul meci să se joace pe Cluj Arena, dar depindem de țintar și de echipa cu care vom juca. Dacă va fi o echipă care joacă în cupele europene va fi dificil să programăm meciul în 18 iulie, lunea.

Dacă vom avea noroc încercăm să jucăm acasă și, ulterior, să jucăm două meciuri la Mediaș. Avem un obiectiv clar, ca imediat după Untold să revenim pe Cluj Arena. Cred că vor fi 1-2 meciuri jucate la Mediaș dar obiectivul e să jucăm cât mai repede pe Cluj Arena, este important pentru noi să jucăm cât mai multe meciuri la Cluj", a spus Radu Constantea în podcastul 100%U.

Startul primei etape din Liga 1 este programat în 16 iulie, în timp ce festivalul Untold va avea loc în perioada 4-7 august.

Comenteaza