Cârţu după victoria împotriva "U" Cluj: patronii s-au înconjurat de yes-meni iar acum a venit nota de plată, nu doar pentru "U" Cluj

Cârţu după victoria împotriva
Antrenorul de la CSMS Iaşi, Sorin Cârţu, disecă după victoria împotriva Universităţii Cluj problema din fotbalul Ligii I: patronii s-au încercuit de yes-meni, iar acum a venit nota de plată.

"Mie-mi pare rău", spune Cârţu întrebat despre nelicenţierea Universităţii Cluj pentru viitorul sezon, "pentru că "U" Cluj e o echipă cu identitate, şi se vede în toată manifestarea de la meciuri. A fost o atmosferă super, cu suporteri care au cântat tot timpul".

Cârţu adaugă că situaţia din Liga I a fost afectată de "oamenii de legătură". "Mult în fotbalul românesc a fost stricat de oamenii de legătură, care au stat pe lângă patroni şi i-au îndepărtat de fotbal; sunt puşi pe căpătuială şi nu au treabă cu fotbalul", spune el. "Aşa că sunt mulţi oameni cu bani care nu vor să investească, s-au speriat din cauza asta - pentru că patronii şi-au luat pe lângă ei doar yes-meni. Iar acum a venit nota de plată. Nu doar la "U" Cluj, ci şi la alte echipe".

CSMS Iaşi a învins luni seara Universitatea Cluj pe Cluj Arena, scor 2-0, este prima victorie a lui Cârţu pe banca ieşenilor. Vezi aici meciul în format live text

Etichete
Comenteaza