Cârţu: O victorie la Vaslui ar crea o stare de spirit foarte bună la echipă

Cârţu: O victorie la Vaslui ar crea o stare de spirit foarte bună la echipă
Sorin Cârţu a vorbit astăzi despre meciul din deplasare cu FC Vaslui şi despre noul antrenor al moldovenilor, Viorel Hizo.
În urmă cu o lună, Sorin Cârţu era în discuţii cu Adrian Porumboiu, să preia FC Vaslui, dar a venit telefonul de la Paszkany şi a ajuns la CFR Cluj. Echipa care l-a angajat pe Cârţu şi cea la care ar fi putut antrena se întâlnesc vineri.

"Nu e un meci neapărat decisiv sau capital, ci doar foarte important. La fel de important va fi să nu pierdem cu Urziceni şi Galaţi. La obiectivul pe care îl avem, acela de a câştiga campionatul, trebuie să câştigăm tot, nu avem nicio scuză. Îmi doresc să câştigăm la Vaslui, pentru că o victorie ar crea o stare de spirit foarte bună la echipă", a spus Cârţu.

Tehnicianul a vorbit şi despre instalarea lui Viorel Hizo pe banca tehnică a moldovenilor. "Nu ne prinde bine schimbarea antrenorului la Vaslui pentru că se creează o altă emulaţie în jurul echipei şi nu-ţi convine să joci într-un asemenea moment cu o astfel de echipă. Îl ştiu bine pe Hizo, mai ales că el a mai lucrat acolo, la Vaslui", a afirmat Sorin Cârţu.

Meciul FC Vaslui -CFR Cluj se va disputa vineri, de la ora 22.00.

Comenteaza