CCA a anunțat delegarea pentru partida "U" Cluj - Oțelul Galați. Cine va arbitra jocul

CCA a anunțat delegarea pentru partida "U" Cluj - Oțelul Galați. Cine va arbitra jocul
| Foto: frf.ro

Comisia Centrală a Arbitrilor a publicat numele celui care va oficia meciul din etapa a 13-a a sezonului regulat.

După pauza internațională, Universitatea Cluj se întoarce pe propriul teren pentru duelul cu singura echipă neînvinsă din actualul sezon al Superligii, Oțelul Galați, formație care se află la 4 puncte în urma "studenților".

CCA a stabilit anunțat delegările pentru jocul care se va disputa vineri, de la 21:00, iar central va fi Andrei Chivulete. El va fi ajutat la cele două tușe de Ferencz Tunyogi și Andrei Constantinescu, în timp ce George Cătălin Roman va fi arbitru de rezervă.

În ceea ce privește arbitrajul video, ceu doi oameni din camera VAR vor fi Sorin Costreie (VAR) și Mircea Orbuleț (AVAR).

De-a lungul timpului, Andrei Chivulete a condus de la centru 12 meciuri în care a fost implicată Universitatea Cluj. "Studenții" s-au impus de 5 ori, au remizat de alte 4 ori, iar de 3 ori au fost învinși.

În actuala stagiune, Chivulete a arbitrat două partide din preliminariile UEFA Conference League, dar și 5 meciuri din sezonul regulat al Superligii, printre care întâlnirea dintre Universitatea Cluj și CS U Craiova, încheiată cu scorul de 1-1.

Comenteaza