Ce așteptări are Sabău de la campania de transferuri din vară: "Acesta trebuie să fie principalul obiectiv"

Ce așteptări are Sabău de la campania de transferuri din vară: "Acesta trebuie să fie principalul obiectiv"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj a făcut un anunț clar în privința jucătorilor care urmează să se alăture formației sale începând cu sezonul următor.

Dezamăgit de modul în care s-au integrat unii fotbaliști care au trecut prin curtea echipei clujene în ultimii ani, Ioan Ovidiu Sabău a dezvăluit ce își dorește de la următoarea perioadă de mercato. Antrenorul susține că formația clujeană se va orienta doar spre jucători care au evoluat constant în sezoanele recent și care au fost piese de bază la echipele lor.

"E foarte important ca jucătorii să aibă cel puțin doi-trei ani de zile jucați meci de meci, să fie titulari la echipele lor. Nu jucători care să joace 10 meciuri în trei ani. Nu cred că mai avem voie să aducem astfel de jucători, să reinventăm, să îi punem pe picioare.

Acesta trebuie să fie principalul obiectiv atunci când ne uităm la jucători. E greu să îi pui pe picioare, dacă nu au jucat vin cu anumite probleme. Trebuie răbdare, comunicare, dar cu antrenorii are cineva răbdare?

Au crescut pretențiile la club, sunt alte așteptări. Oamenii care vin au dreptate și trebuie respectați. Ei sunt afectați că echipa nu e așa cum trebuie, au și ei mândria lor", a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

Comenteaza