Ce așteptări are Sabău de la meciul cu UTA: "Trebuie să găsim soluțiile cele mai bune"

Ce așteptări are Sabău de la meciul cu UTA: "Trebuie să găsim soluțiile cele mai bune"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj a prefațat jocul de pe teren propriu împotriva arădenilor, de care îi despart 5 puncte în clasamentul Superligii.

După ce au suferit un eșec surptinzător la Iași, "studenții" revin pe Cluj Arena, unde îi așteaptă un adversar complicat, UTA. Ioan Ovidiu Sabău a dezvăluit că pus accent pe partea mentală înaintea acestui joc, dar a lucrat mult și la capitolul ofensivă.

"Nu m-a mulțumit ce s-a întâmplat la Iași și nici pe jucători. A intervenit o mulțumire, apoi a venit acel gol. Nu am arătat așa cum am obișnuit suporterii. Am analizat foarte bine, au conștientizat și ei, trebuie să avem încredere, jucătorii au calitate și trebuie să ridicăm nivelul.

Am lucrat la mental și la atac. Tot ce înseamnă zona de 16 metri, careul advers, acolo trebuie să găsim soluții. Trebuie să continuăm să credem în noi și să ne pregătim bine. Noi am avut o perioadă bună, am dat mari speranțe. Cred că vom fi o echipă puternică a campionatului.

UTA a făcut un meci bun cu Sepsi, știm experiența lui Mircea Rednic. E o echipă așezată bine în teren, cu momente în care fac pressing sus, închid bine spațiile. Ne pot pune în dificultate dacă nu suntem bine pregătiți. Trebuie să ne concentrăm pe calitatea noastră, să intrăm cât mai mulți în careu și să găsim soluțiile cele mai bune", a declarat antrenorul.

Partida dintre Universitatea Cluj și UTA e programată duminică, de la 13:00.

Baschetbaliștii de la U-BT, exemplu pentru fotbaliști

Tehnicianul Universității Cluj a ținut să remarce performanețele echipei de baschet și speră ca jucătorii de la U-BT să fie un model pentru elevii săi.

"Vreau să felicit echipa de baschet, pentru că ne reprezintă. Sunt niște campioni, staff-ul și toți oamenii care sunt lângă echipă. Sunt sportivi deosebiți. Nu avem cum să nu fim mândri. Asta trebuie să ne motiveze pe noi, echipa, să ridicăm nivelul", a spus Sabău.

Comenteaza