Foto Ce contract a semnat Dan Petrescu? NU este cu CFR Cluj

Ce contract a semnat Dan Petrescu? NU este cu CFR Cluj

După plecarea lui Adi Mutu de la CFR Cluj au urmat informaţii contradictorii de la conducerea clubului din Gruia cu privire la sosirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică.

Dacă patronul lui CFR Cluj, Nelu Varga, s-a lăudat că a bătut palma cu antrenorul şi că a reușit să îl convingă pe Dan Petrescu să revină la Cluj-Napoca pentru un al patrulea mandat pe banca tehnică a celor de la CFR, Ștefan Gadola, unul dintre acționarii clubului, a transmis ulterior că doar când este semnat un contract atunci e sigură revenirea "Bursucului" în Gruia. ”Până când nu e semnat contractul, nu se ştie”, a afirmat Gadola.  

Nici actualul antrenor al CFR-ului nu are informații exacte despre revenirea lui Dan Petrescu, deși în presă apar ştiri despre faptul că Bursucul pregătește mari schimbări la echipa feroviară. Francisc Dican a recunoscut că nu i-a fost comunicat nimic din partea clubului în privința întoarcerii fostului tehnician și că ceea ce a aflat și  el ar fi ceea ce anunță presa.

Totuși un contract a semnat Dan Petrescu. Acesta se implică în afaceri imobiliare, dar nu la Cluj-Napoca, ci la București. Potrivit fanatik.ro antrenorul în vârstă de 56 de ani a parafat o înțelegere imobiliară. „Bursucul” tocmai și-a achizionat un apartament într-un complex de lux din nordul Bucureștiului devenind inclusiv ambasadorul acestui proiect care va fi finalizat în septembrie 2024.

„Semnez preluarea unui alt apartament pentru că m-au convins cei de la My Place prin calitate și prin felul cum mă simt aici, familie. Și vă zic și vouă: veniți la My Place să luați apartamente. Sincer, faceți cea mai bună investiție posibilă!

Am ales să investesc în My Place Residence pentru că mi-a plăcut proiectul, amplasarea, facilitățile complexului și pentru că am avut mare încredere în constructori. Este un complex de calitate în care poți locui fără probleme. Eleganță și confort dacă alegi să trăiești în My Place Residence!”, au fost cuvintele fostului mare internațional român într-un video de promovare postat pe pagina de Instagram.

Cei de la complexul de apartamente de lux care l-au convins pe Dan Petrescu să-și cumpere al doilea apartament în Nordul Bucureştiului îi invită pe alţi investitori să îi devină vecin antrenorului.

Ce contract a semnat Dan Petrescu? NU este cu CFR Cluj
Captura video - https://www.instagram.com/my_place_residence

Citeşte şi: Acționarii CFR-ului, declarații contradictorii despre revenirea lui Dan Petrescu în Gruia / ”Nu se ştie”
Citeşte şi: Actualul antrenor al CFR-ului nu a fost informat în legătură cu revenirea lui Petrescu: "Știu doar ce am citit în ziare"

Comenteaza