Ce i-a transmis Dan Petrescu lui Cristi Manea / Fundaşul e la final de contract cu CFR Cluj

Ce i-a transmis Dan Petrescu lui Cristi Manea / Fundaşul e la final de contract cu CFR Cluj
| Foto: colaj foto - CFR Cluj Facebook

Dan Petrescu a obținut victoria la meciul de revenire pe banca ardelenilor. Antrenorul din Gruia spune că a avut discuții individuale cu toți jucătorii. 

Dan Petrescu a dezvăluit că a discutat şi cu Cristi Manea, fotbalistul care a spus că așteaptă oferte pentru a pleca de la CFR Cluj, a transmis sport.ro

"Am avut discuții individuale cu toți jucătorii. Cu Manea am discutat, pentru că termină contractul, e normal să se gândească să plece, va lua o decizie după EURO.

Vrea să fie titular că vine EURO, dar eu nu pot să fac echipa după ce își dorește unul sau altul", a declarat Dan Petrescu despre discuţia purtată cu Cristi Manea. 

"Eu îmi fac treaba până la final. Când va expira contractul, cred că voi pleca. Nu am ajuns la nicio înțelegere", a fost mesajul scurt transmis de Manea înainte de revenirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică. 

Fundașul Cristi Manea a sosit pentru prima dată la CFR  Cluj în 2017, sub formă de împrumut, de la Apollon Limassol. Chiar dacă în 2019 a activat pentru o scurtă perioadă la FCSB, Manea s-a alăturat definitiv "feroviarilor" în 2020. Alături de echipa clujeană, fundașul a câștigat 5 titluri în Superligă și două Supercupe ale României.

Comenteaza