Ce le-a transmis Ana Maria Prodan fanilor Universităţii VIDEO

Ce le-a transmis Ana Maria Prodan fanilor Universităţii VIDEO
Managerul clubului şi viitorul investitor al echipei clujene a avut joi la sediul clubului o primă întrevedere cu suporterii Universităţii Cluj.

Unul dintre fanii prezenţi la întâlnirea de la sediul clubului a dezvăluit sub protecţia anonimatului, pentru ZIUA de CLUJ, câteva dintre subiectele dezbătute, între care cele referitoare la situaţia financiară a clubului, schimbările de la nivelul staff-ului tehnic şi al lotului, viitoarea colaborare a Anei Maria Prodan cu oficialităţile locale şi mediul universitar, respectiv "relaţia" acesteia cu omul de afaceri Arpad Paszkany, finanţatorul rivalei CFR.

Ana Maria Prodan, noul manager şi viitor acţionar majoritar al Universităţii, a avut o primă întâlnire cu o parte a suporterilor echipei, aşa cum a promis imediat după sosirea sa la Cluj. Discuţia a durat aproximativ o oră şi jumătate, timp în care noua şefă a clubului a ascultat opiniile acestora şi le-a dezvăluit planurile sale la "U". Fostul impresar a ţinut să-i anunţe pe suporteri, încă de la bun început, că formaţia clujeană nu va fi implicată în jocuri de culise şi nici nu va face parte din sfera de influenţă a Petrolului, viitoarea echipă a finanţatorului Florian Walter, dar nici a Stelei Bucureşti, antrenată tocmai de către soţul ei, Laurenţiu Reghecampf.

Pe de altă parte, Prodan i-a asigurat că nu are nici o tangenţă cu finanţatorul CFR-ului, Arpad Paszkany. "În Cluj vă am doar pe voi (fanii - n. red.), nu sunt omul lui Paszkany. Sunt o fire ambiţioasă, iar dacă echipa va fi nedreptăţită, mă iau cu toţi de gât. Când voi fi depăşită de situaţie, mă voi consulta cu galeria", le-a promis acestora. Cât despre situaţia financiară a clubului, ea urmează să fie cunoscută abia după încheierea auditului care va fi efectuat în perioada următoare de către o firmă din Germania. Tot atunci ea va prelua pachetul majoritar şi în acte, acesta revenindu-i momentan lui Ioan Mărginean, omul de încredere al lui Florian Walter.

Spre deosebire de fostul proprietar al clubului, Prodan se arată dispusă să rămână la Cluj chiar şi în eventualitatea în care nu va avea suportul municipalităţii. "Rămân să facem treabă. Eu sunt optimistă şi cred că primăria ne va sprijini, totuşi. Vor fi şi alte surse de finanţare. Oricum, plafonul salarial nu va fi mai mare de 6.000 de euro. Nu veţi vedea jucători plimbându-se pe teren pe sume imense", a dat asigurări Ana Maria Prodan. În ceea ce priveşte staff-ul tehnic, Claudiu Niculescu va rămâne antrenor principal, iar locul preparatorului fizic Mircea Oaidă va fi luat de către Sandu Tăbârcă, fost director tehnic al retrogradatei Voinţa Sibiu. De altfel, pe lângă fotbaliştii transferaţi deja, lotul va fi completat în perioada următoare cu alte câteva nume noi. Aceeaşi sursă a dezvăluit faptul că sosirea fostului impresar, director general la FCM Târgu-Mureş şi, pentru câteva zile, director sportiv al Stelei Bucureşti, Aurelian Babuţan, nu este privită cu ochi buni de către anumiţi suporteri. Totodată, Ana Maria Prodan a anunţat că vor rămâne în cadrul clubului inclusiv clujenii legaţi sentimental de Universitatea.

Reînfiinţarea echipei secunde, apropierea de Universitatea Babeş-Bolyai (UBB), dar şi reorganizarea clubului după modelul Barcelona completează lista priorităţilor Anei Maria Prodan. Aceasta a dat asigurări că întâlnirile cu suporterii se vor a fi o tradiţie pe durata şederii sale la Cluj.

Reghecampf, refuzat de Walter

Potrivit surselor ZIUA de CLUJ, actualul antrenor al Stelei, Laurenţiu Reghecampf, ar fi agreat o aventură pe banca Universităţii Cluj imediat după demiterea lui Ionuţ Badea, dar s-a lovit de refuzul lui Florian Walter. "Nu e pregătit să antreneze Universitatea", ar fi spus fostul finanţator al "studenţilor", care până la urmă a mers pe mâna lui Claudiu Niculescu. Cu Reghecampf la timonă, nou-promovata Concordia Chiajna a izbutit să evite retrogradarea, asta deşi la finele turului a fost "lanterna roşie" a Ligii I.

Comenteaza