Ce le-a transmis Dan Petrescu fanilor din Gruia care i-au cerut demisia

Ce le-a transmis Dan Petrescu fanilor din Gruia care i-au cerut demisia
| Foto: captura video YouTube / Prima Sport / Interviu Dan Petrescu

După ce "feroviarii" primit trei goluri pe teren propriu în meciul cu UTA Arad, suporterii vicecampioanei au cerut demisii, cel vizitat în principal fiind Dan Petrescu.

Antrenorul din Gruia, Dan Petrescu, a declarat după eșecul cu UTA că este obișnuit cu scandările în ce privește demisia sa. 

”Ce e corect în fotbal? Fanii sunt liberi să strige. Nu e prima oară când primesc aceste mesaje de la ei. Normal că te afectează. Că doar vrei să fii susținut. Când nu sunt aici sunt bun, doar atunci. Când sunt aici, vai de mine, asta e”, a declarat Dan Petrescu la finalul partidei cu UTA despre scandările fanilor. 

Pe de altă parte, unii suporteri din Gruia spun că Dan Petrescu este ”profesionist”, dar că vina este a patronului Nelu Varga care i-a vândut antrenorului jumătate din echipa titulară, iar CFR Cluj nu mai are echipă pentru victorii. 

Amintim că și președintele clubului clujean, Cristi Balaj, a comentat scandările tribunei la meciul cu UTA. Cristi Balaj, președintele clubului din Gruia, le dă dreptate fanilor supărați, însă transmite și un îndemn la răbdare, fiind convins că CFR Cluj poate pune capăt seriei slabe de rezultate și poate îmbunătăți un joc cel puțin modest.

"La ce rezultate avem, cu toții trebuie să plecăm acasă, nu doar Dan Petrescu pentru că toți suntem răspunzători. Suporterul care vine pe stadion este obișnuit cu anumite performanțe, îi este greu să digere”, a declarat Balaj. 

CFR Cluj este pe locul 6 în clasamentul SuperLigii României, cu 15 puncte acumulate în 10 partide, dintre care 4 au fost victorii, 3 au fost egaluri, iar alte 3 înfrângeri.  

Comenteaza