Ce planuri are Udinese cu Răzvan Sava. Anunțul italienilor

Ce planuri are Udinese cu Răzvan Sava. Anunțul italienilor
| Foto: facebook.com/cfr1907

Portarul de la CFR Cluj este aproape de o revenire în Italia, țara în care și-a petrecut o parte semnificativă din perioada junioratului.

Devenit titular incontestabil în Gruia, în ciuda faptului că are doar 22 de ani, Răzvan Sava a avut evoluții consistente în ultimele sezoane, care i-au adus și convocare la echipa națională de seniori în lotul preliminar pentru EURO 2024.

Chiar dacă nu a mers la turneul final, goalkeeper-ul a atras atenția mai multor cluburi și se pare că Udinese e echipa al cărei interes e pe punctul de a se concretiza. Clubul din Serie A și-l dorește pe Sava, iar tuttomercatoweb.com anunță ce planuri au italienii cu portarul.

O bună parte din stagiunea precedentă, titular în poarta celor de la Udinese a fost Maduka Okoye (24 de ani), internațional nigerian, iar experimentatul Marco Silvestri a fost rezerva sa. Se pare că cel din urmă ar urma să ajungă la Monza, iar Sava e văzut drept înlocuitorul perfect.

Totuși, CFR Cluj și-ar dori ca transferul să se realizeze în actuala perioada de mercato, dar tânărul goalkeeper să rămână în Gruia, sub formă de împrumut, până la finalul sezonului. Astfel, râmâne de văzut dacă cele două părți vor ajunge la un acord.

Comenteaza