Ce program au „studenţii" înaintea plecării în Antalya

Ce program au „studenţii
Lotul Universităţii Cluj se va reuni mâine, la stadionul Cluj Arena, iar tot atunci va fi programat şi primul antrenament al anului. Conform programului stabilit de Mihai Teja (foto), jucătorii lui „U" se vor pregăti la stadionul de lângă Parcul Central până pe 16 ianuarie, urmând ca a doua zi să plece spre Antalya, cu o cursă aeriană.

În cantonamentul din Turcia, „Şepcile roşii" vor disputa şase sau şapte partide amicale, iar printre adversarii confirmaţi să numără şi trupa ucraineană Cernomoreţ Odessa, participantă în grupele Europa League în acest sezon. Preşedintele Vlad Munteanu a declarat că va încerca să stabilească adversari puternici, pentru ca echipa să se rodeze înaintea minireturului. „Din punctul meu de vedere e bine să jucăm cu echipe puternice, pentru ca să ştim exact nivelul la care ne aflăm. Există posibilitatea unor partide cu echipe din Germania, din prima sau a doua ligă, dar nu e nimic clar până acum", a spus Munteanu.

La primul antrenament al anului se va prezenta şi austriacul Ronald Gercaliu, singurul transfer efectuat de „U" în acestă iarnă.

Etichete
Comenteaza